Paprikasås

LCHF-sås till Grillat

LCHF-sås till grillningen

Paprikasås:

1 Röd Paprika

1 Vitlöksklyfta

½ Gul Lök

1 dl Olivolja

1 tsk Kummin

½ dl Chilisås

Salt och Peppar

Hacka paprika, lök och vitlök.

Stek mjukt i olivoljan på svag värme i en halvtimme. Krydda med salt, peppar och nystött brödkummin. (Inte spiskummin)

Mixa till en slät sås, eller passera genom nätsil.

Blanda med  1 dl Majonnäs, som jag gjort med den på bilden.

Crème Fraiche är också gott att röra i eller ät den naturell.

About these ads

The URI to TrackBack this entry is: http://birgittahoglundsmat.wordpress.com/2009/07/10/paprikasas-till-grillat/trackback/

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

4 kommentarerLämna en kommentar

  1. [...] Kanarisk Mojo på mitt sätt [...]

    Gilla

  2. [...] med Kanarisk Mojo / Paprikasås att doppa fisken [...]

    Gilla

  3. [...] 1 dl Mojo, Kanarisk Paprikasås [...]

    Gilla

  4. [...] hittar Du ett recept på min Paprikasås med inspiration av Kanarisk Mojo. Serverade den ofta till Grönsakspaté när jag jobbade på [...]

    Gilla


Kommentarer och delningar mottages tacksamt! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 1 700 andra följare