Paprikasås

LCHF-sås till Grillat

LCHF-sås till grillningen

Paprikasås:

1 Röd Paprika

1 Vitlöksklyfta

½ Gul Lök

1 dl Olivolja

1 tsk Kummin

½ dl Chilisås

Salt och Peppar

Hacka paprika, lök och vitlök.

Stek mjukt i olivoljan på svag värme i en halvtimme. Krydda med salt, peppar och nystött brödkummin. (Inte spiskummin)

Mixa till en slät sås, eller passera genom nätsil.

Blanda med  1 dl Majonnäs, som jag gjort med den på bilden.

Crème Fraiche är också gott att röra i eller ät den naturell.

About these ads

4 kommentarer

  1. [...] hittar Du ett recept på min Paprikasås med inspiration av Kanarisk Mojo. Serverade den ofta till Grönsakspaté när jag jobbade på [...]

  2. [...] 1 dl Mojo, Kanarisk Paprikasås [...]

  3. [...] med Kanarisk Mojo / Paprikasås att doppa fisken [...]

  4. [...] Kanarisk Mojo på mitt sätt [...]


Kommentarer inaktiverade.

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 419 andra följare

%d bloggers like this: