
LCHF-sås till grillningen
Paprikasås:
1 Röd Paprika
1 Vitlöksklyfta
½ Gul Lök
1 dl Olivolja
1 tsk Kummin
½ dl Chilisås
Salt och Peppar
Hacka paprika, lök och vitlök.
Stek mjukt i olivoljan på svag värme i en halvtimme. Krydda med salt, peppar och nystött brödkummin. (Inte spiskummin)
Mixa till en slät sås, eller passera genom nätsil.
Blanda med 1 dl Majonnäs, som jag gjort med den på bilden.
Crème Fraiche är också gott att röra i eller ät den naturell.
[…] Kanarisk Mojo på mitt sätt […]
[…] med Kanarisk Mojo / Paprikasås att doppa fisken […]
[…] 1 dl Mojo, Kanarisk Paprikasås […]
[…] hittar Du ett recept på min Paprikasås med inspiration av Kanarisk Mojo. Serverade den ofta till Grönsakspaté när jag jobbade på […]