Fastfood LCHF – Minipizza

Äggpizza LCHF

Snabb minipizza på ägg 2 port

4 ägg

10 skivor salami

1 dl riven ost

2 msk chilisås

1 tsk oregano

2 msk smör

Stek äggen lätt i smör och tärna salamin.

Lägg över äggen i en ugnsform, klicka på chilisås och strö över salami, oregano och ost.

Gratinera på 225º i ca 5 minuter eller tills osten fått lite färg.

Servera med en sallad på gröna blad med olivolja och vinäger på.

Jag lägger dessutom till extra smör och majonnäs, så mättar minipizzan länge.

Klicka på bilden nedan så kommer du till min populära halloumipizza.

Halloumipizza...

Halloumipizza…

The URI to TrackBack this entry is: https://birgittahoglundsmat.wordpress.com/2016/11/18/fastfood-lchf-minipizza/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 kommentarerLämna en kommentar

  1. Ska man steka äggen som vanlig stekta ägg eller vispa upp dem som en omelettsmet?


Skriv gärna en kommentar så jag får höra vad du tycker om min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s