Vitlökskeso LCHF

Ingredienser till vitlökskeso

Vitlökskeso 2-3 port

1 dl keso

½ dl bearnaisesås eller majonnäs

2 msk crème fraiche

½ citron

2 vitlöksklyftor

½ dl finhackad gräslök

½ tsk Worcestershiresauce

Salt och peppar

Riv eller finhacka vitlöken. Rör ihop keso, crème fraiche och bearnaise.

Blanda ner vitlök, gräslök och smaksätt med pressad citron, Worcester, salt och peppar.

Låt stå i kylen en stund, så smakerna utvecklas.

Servera vitlökskeson till stekt fisk, kyckling eller fläskkött.

Gott tillbehör till Grillat. Keso med vitlök och gräslök

The URI to TrackBack this entry is: https://birgittahoglundsmat.wordpress.com/2016/08/11/vitlokskeso-lchf/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 kommentarerLämna en kommentar

  1. Hej Birgitta!
    Tänkte höra om du läst nedanstående artikel? Jag äter själv lchf /paleo sedan 11/2 år tillbaka. Vet inte vilket ben man ska stå på ibland. Speciellt när andra undrar över en sån artikel. Har inget att hänvisa till. Vill även höra hur du ställer dig till frukt! Får vi i oss tillräckligt med antioxidanter?

    http://www.mabra.com/slutet-for-lchf-studie-visar-pa-hogre-dodlighet/

    Tack för alla goda recept och din stora inspiration!


Skriv gärna en kommentar så jag får höra vad du tycker om min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s