Zucchinisallad 2 port
2 dl tärnad zucchini
2 msk smör/kokosolja
½ tsk vit balsamvinäger
Salt och svartpeppar
Bryn zucchinin några minuter utan att den får för mycket färg.
Krydda med salt peppar och vinäger, låt den koka in. Ta från plattan och låt svalna.
Blanda med:
1 dl majonnäs
1 dl strimlad sallad
1 dl hackade örter, ta de du tycker bäst om
1 tsk Dijonsenap
Vänd ner zucchinin i majonnäsblandningen, smaka av om du vill ha mer salt och peppar.
Servera till all slags grillat, annars är salladen också god till pannbiff, stekt fisk och kyckling.
Det här receptet hittar du i en lite annan variant i min kokbok Grillmat LCHF.
Nu har även det senaste numret av Expressens Allt om LCHF hittat ut till prenumeranter och butiker.
Där bidrar jag med klassiska sommarrecept från mina 3 kokböcker.
Fotograf Mikael Eriksson har tagit alla bilder till artikeln.
Skriv gärna en kommentar så jag får höra vad du tycker om min blogg!