Kall äggsås med dill och mandel

Äggsås med mandel

Äggsås med dill och mandel 2 port

2 mjukkokta ägg

1 dl majonnäs

1 dl hackad dill

½ dl grovhackade mandlar

½ ekologisk citron, rivet skal och saft

Salt och peppar

Skala och hacka äggen i mindre bitar.

Blanda majonnäs med dill, citronskal och saft, smaka av med salt och peppar.

Vänd ner de hackade mandlarna och äggen. Kyl en stund innan servering.

Servera till avocado som frukost eller till en varm grönsaksrätt eller till stekt fisk.

Ägg

The URI to TrackBack this entry is: https://birgittahoglundsmat.wordpress.com/2016/10/23/kall-aggsas-med-dill-och-mandel/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Skriv gärna en kommentar så jag får höra vad du tycker om min blogg!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.