Dijonnaise och tomatconcassé

Dijonnaise

Dijonnaise 4 port

2 dl majonnäs

2 vitlöksklyftor

2-3 tsk Dijon, fransk senap

1 msk finhackad rosmarin

1 msk finhackad persilja

Salt och peppar

Tomatconcassé 4 port

250 g cocktailtomater

1 gul lök

2 vitlöksklyftor

2 msk olivolja

Havssalt och chiliflingor

Skär tomaterna i 4 delar. Hacka lök och vitlök fint.

Stek grönsakerna mjuka i olivoljan, krydda med salt och chili.

Jag serverade såserna till helstekt lammfilé, recept på den kommer i morgon.

Lammfile

The URI to TrackBack this entry is: https://birgittahoglundsmat.wordpress.com/2016/10/01/dijonnaise-och-tomatconcasse/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Skriv gärna en kommentar så jag får höra vad du tycker om min blogg!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.