Snabb äggröra 1 port
2 ägg
2 champinjoner i bitar
2 msk tärnad paprika
2 msk strimlad purjo
2 msk tärnad rökt korv, jag hade Forbondekorv
2 msk bönsallad
1 msk pesto
1 msk smör till stekning
Salt och peppar
Att strö över:
25 g smulad fetaost
1 tsk oregano
Bryn smöret lätt och häll i det tärnade och strimlade.
Stek ett par minuter, krydda med lite salt och peppar.
Rör ner ägget, ta pannan från värmen och rör ner bönorna.
Strö över ost och oregano, låt äggröran stanna nån minut och låt glida över på en tallrik.
Vill du ha fler tips på lättlagade rätter med bönor i, då hittar du här E-boken Låt bönor förändra ditt liv – Kokboken.
Även i mina kokböcker Gröna, sköna tillbehör för ett friskare liv och i Baka med frukt & grönt – En glutenfri blandning av sött och salt hittar du många baljväxttips.
De böckerna är med på Bokrean till riktigt låga priser och kan förbokas i länkarna.
På bilderna nedan ser du fetaostmuffins från bönkokboken, pumpahummus från tillbehörsboken och gröna bönmuffins från bakboken.
Låter gott! Måste testa att ha i pesto nästa gång jag gör! 🙂
https://www.imakeyousmile.se/aggrora-som-pa-hotell-recept/
Hej och tack för kommentar och ditt recept 🙂