Julens godaste frukost 2 port
4-5 ägg
1 dl grädde/kokosgrädde
25 g skållade mandlar
1 juläpple
50 g smör
Salt
Vispa ihop ägg och grädde med lite salt. Skär äpplet i små tärningar.
Bryn smöret och fräs äppeltärningar, mandel och kanel en liten stund.
Häll på äggsmeten och rör hela tiden mot botten.
Ta kastrullen från värmen efter en minut och fortsätt röra lite till.
Blanda i mer grädde om du vill ha en krämigare röra.
Smaka av om äggröran är lagom salt.
Pudra över ordentligt med kanel och njut av en riktigt mättande julfrukost.
God Jul önskar jag, Lennart och Tomten från ett lugnt och fridfullt Alanya.
God Jul! 🙂
Tack och God fortsättning ❤
Hej från Helsinfors! Plus 4 grader och regn. Du har massor med trevliga recept. Senast gjorde jag rödbetssalladen. En av mina absoluta favoriter är surkålspeston.God Jul!
God Jul och tack, så roligt att höra att du uppskattar mina recept ❤
Måste tala om att ”mandelnötmusslorna” som jag gjorde på en halv sats av dina julkakor med malda valnötter och mandlar var jättegoda fyllda med en klick vispad grädde och några dekorativa hallon. Mums mums.
Julkramar från Malmö en stad med vanligt julaftonsväder, halvmulet och snöfritt, vått på gården efter nattens regn och cirka 7 grader utanför köksfönstret söder just nu 🌟
Tack, så roligt att de blev lyckade och tack för tipset 🙂
GOD JUL och tack för årets alla goda recept, men jag lyckas långt ifrån alltid att få till det.
God Jul och varsågod ❤ Hoppas du lärt dig mer genom misstagen under året, så det lyckas bättre under nästa 🙂