Kryddig ischoklad
50 g 85% mörk choklad
25 g kokosolja
1 tsk mald kardemumma
1 tsk kanel
½-1 tsk malda nejilkor
1-2 krm flingsalt
½ krm vaniljpulver
Smält choklad och kokosolja i vattenbad. Blanda ner alla kryddor. Smaka av om sältan är lagom.
Häll upp i dubbla knäckformar eller liknande.
Ställ i kylen att stelna, tryck försiktigt på några korn flingsalt innan de är helt stelnade.
Förvara i burk i kylen eller frysen.
Gillar du saltlakrits så ta en titt inne hos Ann Fernholm och ta del av hennes favoritgodis.
Igår hade Tomten vilat ut efter sina eskapader när han och resväskan försvann i fem dagar.
Så det blev en långpromenad till hamnen här i Alanya så han fick se snön på bergen och beundra några fina fiskebåtar.

Tomten på hamnbesök…

Något större båtar än Tomtens…
Skriv gärna en kommentar så jag får höra vad du tycker om min blogg!