Kycklinglever och champinjonsås med dragon 2 port
300 g kycklinglever
2 dl grädde/kokosgrädde
8 champinjoner
1 gul lök
1 grön paprika
1 tsk pressad citron
½ dl kycklingfond
½ tsk torkad fransk dragon
Några droppar Worcestershiresauce
2 msk smör
Salt och peppar
Skär champinjonerna i bitar, löken i klyftor och paprikan i strimlor.
Bryn smöret och stek svampen, så den får lite färg.
Tillsätt lök och paprika, stek dem mjuka. Salta, peppra och smula ner dragonen.
Häll på Worcester och citronsaft, låt koka in.
Rör ner fond och grädde, koka upp och låt puttra 30 min, rör då och då.
Bryn smör och stek levern ca 10 min men ha inte för varmt i pannan för då sprätter det väldigt mycket.
Skriv gärna en kommentar så jag får höra vad du tycker om min blogg!