Strimlad biff med champinjoner 2 port
400 g lövbiff
8 kastanjechampinjoner
3 dl strimlad vitkål
½ gul lök
½ gul paprika
25 g smör
2 msk kokosolja
1 tsk mald koriander
Salt och chiliflingor efter smak
Strimla lövbiffen. Skär svampen i halvor och sen skivor. Strimla lök och paprika.
Stek grönsakerna och köttet i omgångar, krydda med salt, chili och koriander.
Blanda allt i en gryta och hetta upp, smaka av om du vill ha mer kryddor.
Jag serverade woken med sallad på rucola, färsk koriander och tomat.
Tomatsås, majonnäs och smör blev gott till.
Här nedan några bilder från helgens skogspromenader i ett vårkyligt men fagert Jämtland.
Hej Birgitta!
Har du något bra recept på god rödvinssås?
Kram Åsa
Här finns ett enkelt recept 🙂
Tack. Nu ska vi ju grilla oxfilé så det blir ingen sky. Getost är jag inte så förtjust i heller tyvärr.
Då får du leta nån annanstans den här gången 🙂
Fast det här funkar ju fint 🙂 https://birgittahoglundsmat.wordpress.com/2016/04/30/biff-med-champinjoner-i-rodvinssas/