Årets Harmoniresa till Makrigialos på Kreta

Restips i hälsans tecken

Idag kan du läsa mer om höstens Harmoniresa till Kreta inne hos min vän och resekollega Therese Renåker i inlägget Mer harmoni åt folket.

För tredje året i rad arrangerar vi en njutningsfylld hälsoresa på temat Det Goda Livet.

Vi har under de här åren haft många mycket nöjda deltagare som fått ta del av våra kunskaper på området mat och hälsa och fått uppleva allt det vi tycker bäst om i den lilla fiskebyn vid Medelhavet.

Nu har du chansen att få någon av våra kvarvarande platser i oktober, hoppas vi ses.

Hamnen i Makrigialos

Just idag håller jag på och packar för att resa hem från en annan resa, från min och Lennarts vintervistelse i Alanya.

Här nedan en bild från igår, när jag tog den sista morgonpromenaden längs Kleopatrastranden för den här vintern, i finaste vårväder.

Vi har haft en härlig hälsoresa i Alanya, trots kyla, regn, åska och blåst i en omfattning som vi aldrig sett under våra 16 år här nere som vinterturister.

Vi har verkligen levt i harmoni, tränat, ätit mycket och gott, vilat, pratat, skrattat och njutit väldigt mycket av livet och varandras sällskap, jag och sambo Lennart.

Att vi båda skulle lyckas med att bli friskare, starkare och slankare än på sisådär 30 år, trodde vi inte var möjligt före den här vintern.

Men det går, även för en ”klimakteriegumma” på 57 och en ”gubbe” som snart fyller 76, kan vi så kan du.

Vill du också ta del av den harmoni jag hittat på mina resor, så har du chansen att få veta allt under veckan på Kreta ❤

The URI to TrackBack this entry is: https://birgittahoglundsmat.wordpress.com/2019/03/15/arets-harmoniresa-till-makrigialos-pa-kreta/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Skriv gärna en kommentar så jag får höra vad du tycker om min blogg!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.