Fröbröd med halloumi

Glutenfritt LCHF-bröd

2 ägg

1 ½ dl crème fraiche

25 g smält smör

3 msk hela psylliumfrön

2 msk helt linfrö

2 msk sesamfrön

2 msk kokosflingor

2 dl riven halloumi

1 tsk pofiber

½ krm salt

Rör ihop ägg, crème fraiche och smör i en bunke.

Blanda ner alla frön, kokos, pofiber, salt och ost.

Låt smeten stå i kylen och svälla i 2 timmar.

Forma till matskedsstora bollar och lägg på bakplåtspapper.

Bred ut till platta kakor och grädda på 200° i 15 minuter. Låt svalna på galler.

Jag fick till 23 små brödkakor av den här satsen.

Lösfrys och ta fram och tina i ugn eller brödrost eftersom.

The URI to TrackBack this entry is: https://birgittahoglundsmat.wordpress.com/2016/11/20/frobrod-med-halloumi/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Skriv gärna en kommentar så jag får höra vad du tycker om min blogg!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.