Lättlagad blomkålsgratäng med rökta musslor och halloumi

Gratng med blomkål och musslor

Musselgratäng för 2

1 litet blomkålshuvud

2 dl bearnaisesås

1 burk rökta musslor

100 g halloumi

½ dl pumpakärnor

Förväll blomkålshuvudet i lättsaltat vatten, tills det blivit halvmjukt.

Skär loss buketterna och lägg runt en ugnsform.

Skiva stocken tunt och lägg i botten.

Bred ett lager bearnaisesås över och täck ytan med musslor.

Skiva halloumin och lägg omlott över musslorna.

Strö pumpakärnor över och gratinera på 175° i 15 minuter.

The URI to TrackBack this entry is: https://birgittahoglundsmat.wordpress.com/2016/07/05/lattlagad-blomkalsgratang-med-rokta-musslor-och-halloumi/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Skriv gärna en kommentar så jag får höra vad du tycker om min blogg!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.