6-årsjubileum och boksläpp i USA

Jag i Karibien Foto Åsa Holstein

Jag i Karibien
Foto Åsa Holstein

Jubileum

Fick en påminnelse från WordPress att det idag är precis 6 år sen jag började blogga. Jag startade då den här bloggen efter att ha gått en 3-timmars bloggkurs.

Kunde knappt något om datorer och ännu mindre om bloggar.

Just idag, 6 år senare, kom min första kokbok ut på engelska. Så här skrev Facebookvännen Aida Blair som fått sin leverans från Amazon:

”I just received Birgitta Hoglund’s LCHF Barbecue in English from Amazon. It is really fantastic. I can’t wait to make a shopping list to start making the recipes. Everyone of them looks fantastic, yummy and gorgeous.

Thank you Birgitta Höglund for bringing your books in English to the US. Highly recommended. I have preordered her other 2 cookbooks coming out in August.”

Jag är så otroligt glad och tacksam över de här framgångarna, särskilt med tanke på att jag för 6 år sen var i ett betydligt sämre skick när det gällde min hälsa.

När jag startade bloggen hade jag nyss övergått från ett liv med mycket pasta, smörgåsar och bullar till den betydligt hälsosammare lågkolhydratkosten med benämningen LCHF.

Du kan läsa mer om förändringarna jag genomgått under de här åren i mitt inlägg En hållbar livsstil för att leva frisk längre.

Här ovan ser du en nytagen bild från Karibien-kryssningen som min nyfunna vän Åsa Holstein​ tog på vår balkong.

Tack till alla släktingar och vänner i verkliga livet, bloggvänner och Facebook-vänner som stöttat, trott på mig och spridit mina recept under de här åren ❤

Det är aldrig försent att ändra livsstil!

Low Carb High Fat Barbecue - Birgitta Höglund

Annonser

The URI to TrackBack this entry is: https://birgittahoglundsmat.wordpress.com/2015/06/11/6-arsjubileum-och-bokslapp-i-usa/trackback/

RSS feed for comments on this post.

6 kommentarerLämna en kommentar

  1. Lite sent kommer här ett Stort Grattis till din blogg och till din återvunna hälsa! 😀

  2. Grattis på årsdagen!
    Måste kännas helt fantastiskt att dina böcker ska säljas i USA nu. Där kan de göra stor nytta för de är sannerligen superbra på alla sätt.
    Dina recept är outstanding och så genomarbetade. Grymma helt enkelt!

    • Stort tack, Cissi ❤ Hoppas många runt om i världen tycker detsamma 🙂

  3. Jag tycker att din blogg är jättebra och lärorik för en lekmannakock! Tack för alla bra recept. Dina böcker har jag köpt alla tre, såväl som presenter som till mig själv.


Skriv gärna en kommentar så jag får höra vad du tycker om min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s