Äggröra med paprika och chili 2 port
4 ägg
½ dl grädde/kokosgrädde
50 g smör/kokosolja
1 tärnad, röd spetspaprika
1-2 tsk chiliflingor
Salt
1 tomat
Vispa samman äggen med grädde och salt.
Smält hälften av smöret i en stekpanna eller kastrull.
Fräs paprika och chili i smöret en stund, så paprikan blir mjuk.
Blanda ner äggsmeten och låt puttra tills den blir krämig under omrörning.
Ta från värmen och rör ner resten av smöret, så blir äggröran extra krämig och god.
Servera med stekt, varmrökt bacon och en halv, skivad tomat.
Vill du laga fler av mina recept så hittar du hundratals i kokböckerna i länkarna här nedanför.
Jag blir riktigt glad om du stöttar mitt skrivande genom att köpa en eller fler av böckerna, till dig själv eller som present ❤
Baka med frukt & grönt – en glutenfri blandning av sött och salt
Gröna, sköna tillbehör för ett friskare liv
Låt bönor förändra ditt liv – Kokboken
Birgitta Höglunds bästa grilltips
Gammaldags husmanskost på nytt sätt
Skriv gärna en kommentar så jag får höra vad du tycker om min blogg!