Tävlingsdags igen
Idag onsdag den 15 november är det sista anmälningsdag för att skicka in sitt bidrag till den internationella kokbokstävlingen Gourmand Awards.
Jag träffade Pelle Agorelius på Stockholm Food & Wine i fredags, han är Sverigerepresentant för tävlingen, då blev jag påmind att nu brinner det i knutarna om man vill ta chansen att bli nominerad till tävlingen.
Jag jobbar ju för att sprida hälsosam mat, inte bara här hemma utan även ute i världen, så alla mina 3 kokböcker som publicerats under året är nu anmälda 🙂
Har även du en nyutkommen kokbok att delta med, missa inte den här chansen.
Här länk till mer information om tävlingen och anmälningsformulär, som mailas senast idag till tävlingens grundare Eduoard Cointreau. (Ja, han ligger även bakom den fantastiska likören.)
Anmälan + bok skickas även med vanligt paket till Frankrike.
Bilderna är från Gastro Nord i våras, där jag representerade Bladh by Bladh förlag.

Leif Mannerström och Pelle Agorelius på Gastro Nord

Jag och Pelle på Gastro Nord i våras
På scenen med Pelle ser du även den inte alltför okände kokboksförfattaren Leif Mannerström, han drog lite större publik än när det var dags för mig att äntra scenen 😉
Fjolårets segrare i finalen i Beijing blev den fantastiska fina boken Eallu med mat från hela den arktiska världen, Sápmi, den boken är utgiven i Norge.
Mina bidrag till tävlingen är:
Låt bönor förändra ditt liv – Kokboken, utgiven på Bladh by Bladh Förlag.
Birgitta Höglunds bästa grilltips, utgiven på Lumio Förlag.
Diabeteskokboken för män, utgiven på Pagina Förlag.
Tack för tipset! 🙂
Som vanligt generös med alla slags tips. Lycka till i tävlingen! 💕
Tack, det är klart att såna här tips ska delas 💕