Tomatsallad med ädelost

Varmrökt makrill med ädelostsallad

Ädel tomatsallad 2 port

100 g ädelost/Roquefort

6-8 cocktailtomater

5 cm purjolök

1 avocado

1 msk hackad timjan

Några skivor kålrabbi

Olivolja och äppelcidervinäger

Skär tomaterna i klyftor och strimla purjon fint.

Lägg upp i skål eller direkt på tallrik. Smula osten över och strö på purjo och timjan.

Ringla generöst med en god olivolja över och avsluta med lite vinäger.

Skivad avocado, kålrabbi och en klick aioli smakar gott till.

Servera tillsammans med varmrökt makrill eller någon annan rökt fisk.

Ta med maten ut på picknick och njut av sommaren.

Påfågelöga...

 

The URI to TrackBack this entry is: https://birgittahoglundsmat.wordpress.com/2016/08/03/tomatsallad-med-adelost/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Skriv gärna en kommentar så jag får höra vad du tycker om min blogg!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.