Blomkålsmos 2 port
1 litet blomkålshuvud ca 300 g
50 g getost av färskost-typ eller fetaost
25 g smör
1 dl hackad bladpersilja
Koka blomkålen mjuk i saltat vatten. Låt vattnet rinna av ordentligt.
Mixa blomkålen tillsammans med ost och smör. Rör ner persiljan.
Smaka av om du vill ha mer sälta än den från osten.
Jag serverade moset till en kryddig kycklingschnitzel.
Hej Birgitta!
Du har en fantastiskt bra blogg med underbara matrecept. Just nu håller jag på att baka ditt jättegoda valnötsbröd. Har minskat på brödkryddorna till en halv matsked och blandat valnötter och hasselnötter. Har jag inte kesella hemma blir det som idag, lite turkisk yoghurt blandat med philadelphiaost upp till 250 g. Jag läser ofta din blogg, men är dålig på att tala om hur bra jag tycker om den.
Kram Margareta
Hej Margareta och stort tack för ditt beröm ❤