Grillkorv med tomatmajonnäs

Grillkorv DeLuxe 2 port

2 korvar av bra kvalitet

2-3 gulbetor, rödbetor går också fint

½ dl kokosolja

Salt

Skala och skiva betorna tunt eller om du hellre vill ha dem i strimlor.

Hetta upp kokosoljan och fritera skivorna på båda sidor så de får fin färg, 2-3 minuter på var sida.

Låt rinna av på ett hushållspapper och salta lätt.

Håll dem varma på ett fat i 175º medan du grillar eller steker korven.

Chilimajonnäs 2 port

1 dl majonnäs

1 msk sockerfri chilisås

1 msk hackad gräslök

1 riven vitlöksklyfta

Ev lite salt och extra chiliflingor

Rör samman ingredienserna till såsen, låt stå en stund så smakerna får mogna.

Servera med en grönsallad och pumpakärnor.

Fler goda mattips hittar du i mina kokböcker, köp gärna en eller ett par till dig själv eller någon kär så blir jag väldigt glad ❤

Gröna, sköna tillbehör för ett friskare liv

Låt bönor förändra ditt liv – Kokboken

Diabeteskokboken för män

Birgitta Höglunds bästa grilltips

Gammaldags husmanskost på nytt sätt

Grillkorv DeLuxe

The URI to TrackBack this entry is: https://birgittahoglundsmat.wordpress.com/2020/08/10/grillkorv-med-tomatmajonnas/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Skriv gärna en kommentar så jag får höra vad du tycker om min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: