Fyllda ägghalvor

Lättfixat till påskbordet

Idag bjuder jag på ett snabbt, gott och enkelt tillbehör som passar till de flesta av påskens goda rätter.

Det är väldigt enkelt att göra egna ugnstorkade tomater, men du kan också använda soltorkade på burk.

Tycker du om att göra grönsaksinläggningar så hittar du fler av mina favoriter i Gröna, sköna tillbehör.

Fyllda ägghalvor

6 hårdkokta ägg

1 dl aioli

3 msk finhackade, ugnstorkade tomater

1 tsk finhackad chili

Flingsalt

Dela äggen och plocka ur gulorna, mosa dem i en skål med en gaffel.

Blanda äggulorna med aioli, tomater och chili, smaka av med lite smulat flingsalt.

Spritsa eller lägg en klick av äggröra på varje ägghalva.

The URI to TrackBack this entry is: https://birgittahoglundsmat.wordpress.com/2020/04/10/fyllda-agghalvor/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Skriv gärna en kommentar så jag får höra vad du tycker om min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: