Wok med kalkon, pumpa och ingefära

Wok med kalkon och pumpa

Wokad kalkon 2 port

300 g kalkonbröst

1 dl kokosolja

2 dl pumpa i bitar

1 dl strimlad röd paprika

1 dl strimlad grön paprika

1 dl zucchini i bitar

5 cm ingefära i skivor

1 msk äppelcidervinäger

1 msk mango chutney

1 msk tamarisoja

Salt och chiliflingor

Skär kalkonköttet i strimlor. Hetta upp hälften av kokosoljan och bryn strimlorna snabbt, krydda med salt och chili.

Diska ur pannan och hetta upp resten av kokosoljan, stek grönsakerna ett par minuter.

Häll på vinäger, soja och mango chutney, blanda ner köttet och låt allt bli varmt.

Pumpa på marknad i Alanya

The URI to TrackBack this entry is: https://birgittahoglundsmat.wordpress.com/2016/10/13/wok-med-kalkon-pumpa-och-ingefara/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Skriv gärna en kommentar så jag får höra vad du tycker om min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s