Laxpytt 1 port
100 g tärnad gravlax
1 dl tärnad zucchini
1 dl strimlad grönkål
½ dl tärnad halloumi
½ dl tärnad morot
2 msk smör/kokosolja
Chiliflingor
1 ägg
Bryn smöret och stek zucchini, grönkål, halloumi och morot så det får lite färg.
Krydda med chiliflingor. Inget salt behövs eftersom både gravlax och halloumi är salta.
Gör en grop i mitten av pytten, knäck i ett ägg.
Låt steka på svag värme tills du tycker ägget är lagom stekt.
Låt alltsammans glida över på en tallrik och servera med en het coleslaw.
Hej!
Vad är det du har till vänster på tallriken
på laxpytten?? Ser inte ut som något du har i receptet !
Hälsningar
Gunilla
Det är ju cole slaw som jag länkar till om du läser hela inlägget 😉
Ha ha , Tack det såg jag ju nu 🙂
Ser ju otroligt gott ut , ska jag göra.
Hej o tack 🙂
Tack själv för att du tycker om mina recept 🙂