Picknickmat
Idag får du tips på en lättfixad och god rätt att ta med ut på picknick i finvädret eller som en mättande frukost.
Du kan också använd rökt skinka, kalkon eller varför inte göra en egen tjälknöl.
Fyllda rostbiffrullar 2 port
200 g skivad rostbiff
1 finhackad avocado
1 dl keso
2 msk crème fraiche eller majonnäs
2 msk fintärnat äpple
5 cm strimlad purjolök
½ tsk äppelcidervinäger
Salt och svartpeppar
Blanda alla ingredienser till röran. Lägg ut rostbiffen på en skärbräda.
Klicka på en matsked av röran i ena änden av rostbiffen och rulla ihop.
Lägg i lådor och fyll på med en sallad av avocado, cocktailtomater, gurka och purjolök.
Kallpressad olivolja och lite balsamvinäger över. Några körsbär följde med som dessert.
Smart och ser riktigt gott ut 🙂
Tack, Sophie 🙂
Jättegott! Precis i min smak! Tack
Tack, min med 🙂
Gud så gott Birgitta 😊
Tack 🙂