Lammkorv med auberginepytt

Lammkorv, auberginepytt och ägg

Auberginepytt med tomat, paprika och oregano 2 port

2 lammkorvar med hög kötthalt

3 dl fint tärnad aubergine

1 dl fint tärnade cocktailtomater

½ dl fint tärnad purjolök

1 grön paprika i lika fina tärningar

50 g smör

1 msk pressad citron

1 tsk paprikapulver

1 tsk oregano

Salt och peppar

Börja med att bryna auberginetärningarna, salta och peppra.

Låt dem få lite färg, tillsätt sen övriga grönsaker.

Stek ca 5 minuter, rör om under tiden så det inte bränns. Krydda med paprika, oregano och citronsaft.

Stek under tiden lammkorven och äggen. Servera med en sallad på gröna blad och avocado med olivolja och vinäger över.

Stekt halloumi smakar också gott till korv och ägg.

Korv och Ägg

Advertisements

The URI to TrackBack this entry is: https://birgittahoglundsmat.wordpress.com/2016/04/04/lammkorv-med-auberginepytt/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Skriv gärna en kommentar så jag får höra vad du tycker om min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s