Om Wonderbag på Ett sötare blod

Wonderbag Foto Ann Fernholm...

Wonderbag Foto Ann Fernholm…

Genial långkokningsmetod

Ann Fernholm​ har lagat långkok i Wonderbag.

Med mycket gott resultat, läs här hennes lyriska ord över grytan, som till och med barnen gillade 🙂

Inne på Wonderbag Sweden kan du läsa mer om klimatsmarta, långkokta grytor.

Långkokt karré Foto Ann Fernholm...

Långkokt karré Foto Ann Fernholm…

Här ett av mina recept, när jag provlagade lite nya rätter till bagen på resan till Florida i höstas.

Klicka på bilden nedan så kommer du till inlägget.

Kycklinggryta i Wonderbag...

Kycklinggryta i Wonderbag…

 

Annonser

The URI to TrackBack this entry is: https://birgittahoglundsmat.wordpress.com/2016/02/02/om-wonderbag-pa-ett-sotare-blod/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 kommentarerLämna en kommentar

  1. Lite gammal tråd, men jag chansar på att du kanske läser det här. Har en fråga om Wonderbag. Kan man göra buljong i den, alltså benbuljong av nöt?

    • Hej Nisse. Svarar på alla frågor här på bloggen 🙂 Ja, det går fint att göra även på nöten. Trixet är att koka den först ett tag, sen ner i Wonderbag 12 timmar. Så koka den igen och så i Wonderbag. Upprepa gärna nån mer gång. Den långa tiden gör att alla goda ämnen utvinns ur benen. Sen är det bara att sila och koka ihop.


Skriv gärna en kommentar så jag får höra vad du tycker om min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s