Ischoklad
50 g 85% mörk choklad
25 g kokosolja
1 tsk mald kardemumma
1 tsk kanel
½-1 tsk malda nejilkor
1-2 krm flingsalt
½ krm vaniljpulver
Smält choklad och kokosolja i vattenbad. Blanda ner alla kryddor. Smaka av om sältan är lagom.
Häll upp i dubbla knäckformar eller liknande.
Ställ i kylen att stelna, tryck försiktigt på några korn flingsalt innan de är helt stelnade.
Förvara i burk i kylen eller frysen.
Gillar du saltlakrits så ta en titt inne hos Ann Fernholm och ta del av hennes favoritgodis.
Här nedanför hittar du några till av mina ischokladsorter jag gjort genom åren.
Klicka på bilderna så kommer du till recepten.

Tomten på Kleopatrastranden i Alanya 4e Advent…

Kom ihåg att stressa av lite dagarna innan jul, så blir den riktigt njutbar…
Skriv gärna en kommentar så jag får höra vad du tycker om min blogg!