Tävling – Vinn min kokbok Långkok för LCHF och Paleo

Långkok för LCHF och Paleo av Birgitta Höglund

Tävlingsdags

Mitt förlag Pagina har kampanjpris på min senaste kokbok, Långkok för LCHF och Paleo. Via den här länken kan du nu köpa boken för bara 119 kr inklusive frakt och moms.

Ordinarie pris ligger på mellan 180-250 kr i olika nätbokhandlar och på en vanlig bokhandel. Bra julklappstips både för den som gillar att laga mat eller till den som ännu inte lärt sig så mycket.

Jag lottar ut ett signerat exemplar bland alla som delar det här inlägget på bloggar, Facebook, Twitter, Instagram och alla andra sociala medier.

Dela och skriv en kommentar om det och varför du vill vinna boken under det här inlägget så är du med i tävlingen, jag lottar en vinnare när kampanjen är över och skickar den signerade boken i ett paket.

Här nedan hittar du flera bilder från boken, tagna av min duktiga fotograf Mikael Erikson.

Fisk- och skaldjursgryta från Långkok för LCHF och Paleo Foto Mikael Eriksson

Fisk- och skaldjursgryta från Långkok för LCHF och Paleo
Foto Mikael Eriksson

Gulaschsoppa

Gulaschsoppa

Baconlindad renfärslimpa från Långkok för LCHF och Paleo Foto Mikael Eriksson

Baconlindad renfärslimpa

Oxsvans Stifado från Långkok för LCHF och Paleo Foto Mikael Eriksson

Oxsvans Stifado

Kycklingpaj

Kycklingpaj

Pumpasoppa

Pumpasoppa

Auberginesallad

Auberginesallad

Helstekt sidfläsk marinerat med apelsin och chili

Helstekt sidfläsk marinerat med apelsin och chili

Grönsaksgratänger LCHF och Paleo

Grönsaksgratänger LCHF och Paleo

Baksidestext från Långkok för LCHF och Paleo

 

Published in: on 25 september 2014 at 10:43  Comments (43)  
Tags: , , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://birgittahoglundsmat.wordpress.com/2014/09/25/tavling-vinn-min-kokbok-langkok-for-lchf-och-paleo/trackback/

RSS feed for comments on this post.

43 kommentarerLämna en kommentar

 1. Tack till alla som skrivit så fina kommentarer och delat tävlingen 🙂
  Nu har jag dragit en vinnare, det blev Anita som skriver så här:

  ”Gillat och delat Nu är det bara att vänta och hoppas. Att få en bok full av inspiration som kanske kan hjälpa mig att få lite bättre hälsa. Älskar ju att prova nya saker. Och med en oinbjuden gäst i min kropp så kanske det kan finnas hopp. Läst mycket det senaste att kosten är viktig när gästen i kroppen heter MS.”

  Hoppas verkligen att min bok kan hjälpa dig till ett friskare liv, Anita ❤

 2. Söker ny inspiration till min vardag. Följer din blogg och där finns så mycket jag använder mig av, tack! Jag mår så bra nu för tiden, nu söker jag samma lycka för min dotter❤

 3. Vill jättegärna vinna din fina bok! Har nu mycket fina jämtländska råvaror i frysen som väntar på ”nytt liv” med hjälp av dina goda recept!

  Delat på fb

 4. Delar självklart tävlingen!

  Hittade din gamla (nya) blogg för några månader sen och har nog läst alla inlägg nu.. bestämde mig för att prova lchf för ca en månad sen och herregud va bra jag mår! Minskat mediciner och fått tillbaka orken!

  Så tack vare dig kommer jag få mitt liv tillbaka inom sinom tid 🙂

  Roligt att du börjar blogga igen, för jag är nog inte ensam att bli pushad genom dig!

 5. Jag vill gärna vinna boken så att jag kan ge den till min man, han är superbra på att laga mat 👍 men ibland behöver till och med han lite ny inspiration 😉 LCHF är vår livsstil sedan dryga 6 år och vi har nog aldrig varit så pigga och friska som under de här åren 👍😀

 6. delat inlägget!
  Så många bra recept, klart man vill ha en egen bok! finns funkar det att leta upp recepten via bloggen men en BOK är alltid en BOK……

 7. Jag vill vinna denna kokbok för att jag gillar recepten och vill ge den till en god vän!

 8. Hej Birgitta
  Har ätit LCHF i 6 år nu och med hjälp av kostomläggningen blivit symtomfri i min reumatiska sjukdom psoriasisartrit. Har nu även utbildat mig till kostrådgivare så för mig är LCHF verkligen en kost för det hälsosamma livet.
  Skulle gärna vilja ha din signerade bok om långkok, passar bra nu när det går mot höst.
  Delar detta på min instagram lchfwinther 🙂

 9. Inspirationen tryter,
  Vardagsmaten vi aldrig byter.
  Samma, samma dag efter dag,
  En vinst av boken, ingen skulle bli gladare än jag!

 10. Skulle verkligen behöva denna bok som insperation till maten, vet inte vad jag ska äta… Hoppas på tur! Kram

 11. Jag inspireras av denna bok som jag lånat på bibblan. Men jag vill ha ett eget EX.

 12. Oj så många! 🙂 nåja, jag vill också vara med på en hörna! 😉

 13. Jag har delat detta inlägg. Jag vill jättegärna ha denna bok med massvis av olika tips och recept. Jag har provat många olika saker för att gå ner i vikt. Har nu lyckats gå ner 19 kg men känner att jag behöver inspiration för ny fräsch mat!

 14. Har delat och rekommenderat denna bok 🙂 Har flera gånger bläddrat i boken i butiker och tänkt att jag ska köpa den, men önskar mig nu ännu hellre ett signerat exemplar. Jag har under flera år ätit en Paleokost (med inslag av mejerier i undantagsfall) och mår äntligen bra! Med denna kost har jag lärt mig att hantera och leva med mitt sockerberoende och matmissbruk.Livet är äntligen värt att leva igen! Behöver dock ständigt fylla på med kunskap och inspiration för att motivera mig till ett fortsatt hälsosamt paleoliv. Önskar därför att jag kunde få vinna denna bok. Tack!

 15. P.S. Jag glömde skriva att jag delat vidare på min facebook sida.

 16. Hej! Långkok puttrade i min mormors kök. Så god den var. Önskar och hoppas vinna kokboken Långkok för att skära ner på matkostnader och laga ren, god och hälsosam mat. Husmanskosten tillbaka! 🙂 (y)

 17. Boken ser jättefin ut! Jag behöver inspiration, då min repertoar tryter. Äter Lchf sedan 5 månader och är 15 kg lättare. Har varit överviktig i så gott som hela mitt liv och tänker att nu äntligen har jag hittat en modell som kan hjälpa mig att ha en ny relation till mat och möjlighet till att om 25 kg till så är jag ”normal viktig”. Skulle väldigt gärna vilja ha boken.

 18. Jag har fått tilltagande problem med min mage och behöver verkligen testa att avstå kolhydrater. Vore perfekt att vinna denna bok 🙂
  Har delat på fb!

 19. Som nydebuterad diabetiker och även då LCHF are, behöver mat inspiration, har 3 vuxna barn och 2 barnbarn, varav 2 söner har diabetes.
  Lena Nässil

 20. Nuu såg jag att det var en tävling också… 🙂 Skulle vara jättekul att vinna denna fina bok med så många härliga recept. Får så mycket inspiration till god mat av dig, tack!

 21. Jag har delat här: https://www.facebook.com/Paola.C.Allegrini/posts/518467531620665

  Jag behöver nu inspiration helt enkelt! Älskar min LCHF-mat, älskar mitt mående och jag älskar att laga den typen av mat … men jag har kört fast!

 22. Vad härligt att du delar med dig så generöst av dina recept Birgitta 🙂 Dels lottar du ut kokböcker och sen är du frikostig och delar ut recept på bloggen och Fb också 🙂 Jag har ju gått ner 70 kg i vikt och min man 45 kg med hjälp av LCHF mat, så vi ser fram emot att ta del av nya recept från dina kokböcker. Ha det gott. Ni får gärna kika in på min blogg och ta del av min viktresa http://halvalindha.se/

 23. Beställde boken ifall jag inte vinner den. Kom med posten idag. Bläddrat lite i den. Verkar super! Mycket bra recept utan en massa underligheter. En riktig inspirationskälla. Vinner jag Långkok, så behåller jag den signerade och ger bort den andra!

 24. Jag skulle behöva lite inspiration till hälsosam variation i köket.
  Har delat på FB (Maria Hedin Ulander)

 25. Delat på FB
  Långkok för mig känns som det handlar mycket om kött och grytor. Vilket jag är helt värdelös på. Antagligen för att jag tidigare inte ätit så mycket kött 😊 Nu har jag däremot börjat men behöver lära mig HUR man gör. Knaperstekt bacon blir t.o.m för knaprigt (svart).

 26. Du är ju världsbäst! 😀 Det skulle vara en ära att ha din kokbok i mitt kök!

 27. Jag gillar din Nyupptagna blogg, äntligen vill jag säga då det varit tomt utan dina fina bilder, recept och berättelser ur ditt liv. Dessutom så är det inte så gott om ”äldre” bloggerskor med livserfarenhet och kunskap av både LCHF och Paleo. Har flera av dina böcker, men inte Långkok.

 28. Gillat och delat 🙂
  Skulle passa perfekt nu som nybliven LCHF-are pga tarmsjukdom. Behöver all inspiration jag kan få.

 29. Vill vinna för att dela med mig.

 30. Reblogga detta på det finns alltid ett val och kommenterade:
  Håller tummarna för vinst!
  Birgitta Höglund lottar ut ett ex av denna härliga kokbok på hennes blogg. Det vore superkul att vinna då jag fick en slowcooker i födelsedagspresent och en bok fylld av passande smarriga recept vore pricken över i:et!

 31. Delat på instagram.

  ”Birgitta Höglund lottar ut ett ex av denna härliga kokbok på hennes blogg. Det vore superkul att vinna då jag fick en slowcooker i födelsedagspresent och en bok fylld av passande smarriga recept vore pricken över i:et!”

  Håller tummarna för vinst 🙂 Älskar din grillbok och följer bloggen dagligen, du är en stor inspiratör för mig. Tack!
  /Therese

 32. Delat på instagram 🙂
  ”Birgitta Höglund lottar ut ett ex av denna härliga kokbok på hennes blogg. Det vore superkul att vinna då jag fick en slowcooker i födelsedagspresent och en bok fylld av passande smarriga recept vore pricken över i:et!”
  Håller tummarna! /Therese

 33. Gillat och delat, hoppas på tur!

 34. Hade varit roligt med en ny kokbok hemma i köket nu när både sonen o dottern börjat intressera sig för att laga mat o äta bra!!!

 35. Gillat och delat 🙂 Nu är det bara att vänta och hoppas. Att få en bok full av inspiration som kanske kan hjälpa mig att få lite bättre hälsa. Älskar ju att prova nya saker. Och med en oinbjuden gäst i min kropp så kanske det kan finnas hopp. Läst mycket det senaste att kosten är viktig när gästen i kroppen heter MS.

 36. Gillat och delat på FB. Har visserligen redan boken själv, men att ge bort den till någon i min närhet vore inte fel alls. Det är många som borde få den kunskapen och inspirationen du ger Birgitta. Mina tre döttrar är alla intresserade av Paleo och LCHF och sprider det vidare bland sina kompisar. Nu väntar jag och önskar, hoppas få ett signerat exemplar.

 37. Delat länken på min fb, visserligen kan jag köpa boken men ett signerat ex är ju litet extra 🙂

 38. Jag har redan din bok och tycker den är jättebra! Jag önskar vinna den iaf för att kunna ge bort den i julklapp en familjemedlem som behöver inspiration. Fortsätt med ditt fina arbete! Tack!

 39. Boken är jättebra, rekommenderas varmt, och den finns redan hemma hos mig. Men jag skulle gärna ha ett signerat exemplar av dig Birgitta.
  Då ger jag självklart bort boken jag redan har till någon som verkligen behöver den. Bättre present kan man nog inte få. 🙂
  // Patrik

 40. Delat och håller tummarna! 😄 Så härligt med en kokbok som inspirerar till hälsa och välmående!

 41. Hej
  Har delat med kommentar på min FB. Som jag skrev:

  Vill man följa LCHF bör man ha bra tips att laga mat – som också gästerna kan äta! Jag klarar mig med ägg & bacon… nåja, givetvis är omväxling trevlig och boken skulle göra det enklare också för min hustru att följa min diet.

 42. Jag har delat inlägget och håller tummarna för att jag ska vinna 🙂
  Tänk att det skulle gå mer än 50 år innan jag blev riktigt inspirerad att laga mat.. Nu vill jag utöka mitt register och gå vidare till långkok, så vad vore bättre än att vinna den av dina kokböcker som jag inte har i mitt kök? Att dessutom få den signerad av en av mina största inspiratörer när det gäller matlagning vore liksom pricken över i 🙂

 43. Har hittat inspiration i dina recept i flera år nu och det var just dina recept som gjorde att LCHF funkade så bra för mig. Just mixen av LCHF med paleo-inslag passar mig utmärkt!
  Din kokbok kommer att stå på min hylla oavsett om jag vinner den av dig i den här tävlingen, eller om jag köper den själv ❤


Skriv gärna en kommentar så jag får höra vad du tycker om min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: