LCHF-Camp med Anna Hallén på Gran Canaria

En väg till ett nytt liv

Uppdatering: Tyvärr har resan som inlägget handlar om blivit inställd, på grund av för få anmälningar.

Men planer finns att genomföra denna resa vid ett senare tillfälle, återkommer då förstås med mer information. /

Dagens inlägg blir ett reklaminlägg i repris, vill påminna om att än finns chansen kvar att följa med på ditt livs resa till Gran Canaria.

Nämligen LCHF-Camp på Gran Canaria med Anna Hallén och Gran Canaria Experten.

Som den minnesgode läsaren kanske kommer ihåg, så var jag i maj 2011 iväg på en Zumbaresa med Anna till nämnda ö.

Efter den resan har jag dels fått erbjudande om att hålla en Tapaskurs på Zumbaresan 2012 och även fått förfrågan om jag kan ta hand om meny- och receptplanering till ett LCHF-Camp.

Eftersom jag älskar att resa och brinner för att dela med mig av mina matkunskaper, så är ju det här ett gyllene tillfälle för mig att kombinera de två sakerna.

LCHF-Camp vänder sig till Dig som har problem med en stor övervikt och behöver hjälp att komma igång för att bli av med den.

Det är ett riktigt digert program som erbjuds under den två veckor långa kursen.

Klicka på bannern här ovan, så kan Du läsa mer om vad resan innehåller.

Anna Hallén, Eva Larsdotter, Marie Erlandsson-Tordsjänta och jag kommer att jobba för att deltagarna ska komma hem med massor av ny kunskap om mat, träning, sockerberoende och värkproblematik.

All denna kunskap sammantagen kan öka motivationen att äntligen börja ett nytt liv.

Kämpar du med alldeles för stor vikt för att din kropp ska må bra? Ja, då kan du ha mycket hjälp av den här resan.

Vi kommer också att jobba för att deltagarna ska ha med sig ett antal mindre kilon hem, än när de åkte ner.

Jag lägger här nedan in en kommentar från Lotta på Gran Canaria Experten angående resans pris och möjligheten till delbetalning. Resan kostar 24.900 i delad bungalow med eget sovrum.

Hej!
Vill bara påminna om att finansiering (räntefri sådan) kan erbjudas! Kanske jobbar man på ett trevligt företag som kan tänka sig att erbjuda detta eller en del av detta som ett steg i hållbar hälsa för sina anställda?
Om någon är intresserad av att fråga mer om finansiering så är ni välkomna att höra av er!
Med soliga hälsningar
Lotta // Gran Canaria Experten

The URI to TrackBack this entry is: https://birgittahoglundsmat.wordpress.com/2012/02/07/lchf-camp-med-anna-hallen-pa-gran-canaria/trackback/

RSS feed for comments on this post.

18 kommentarerLämna en kommentar

 1. Jag har varit ”inne” & kikat på denna resa och tänkte boka igår, då var sidan borttagen 😦 Därför tänkte jag ringa idag och försöka boka min resa… Vad jag förstår här så är resan inställd?! Eller? Vad besviken jag blir, hade verkligen behövt denna resa NU.

  • Hej Marie och Välkommen hit. Ja, det var väldigt tråkigt att det blev för få anmälningar, men det kommer förhoppningsvis snart fler tillfällen. Läs så mycket som möjligt inne hos Anna så länge, hon har mycket vettiga tankar när det gäller kost och träning, som kan vara bra att ta till sig. lycka till, hoppas vi ses på en resa framöver 🙂

 2. Men vilken besvikelse när man fick mejl från grand canaria experten att resan blev inställd:(. Hoppet om att få ett nytt bättre och välmående liv försvann, hade så mycket sett fram mot att få hjälp med det här. Men kanske blir det någon annan resa framöver istället.

  • Hej, Jennie. Ja, det var verkligen en besvikelse för mig och de andra inblandade också, att intresset för en sån här hälsoresa inte var större. Men jag har fått information om att vi tar nya tag framöver igen, vi tror alla på att det skulle kunna vara en bra nystart för många. Mer spridning och marknadsföring behövs nog, konstigt nog har få som jag bett om hjälp att sprida informationen om den här resan velat hjälpa till med det. Men hoppas verkligen vi ses framöver, det går att få ett riktigt bra liv med rätt mat, jag vet för jag har egen erfarenhet 🙂

 3. Är så otroligt ladda för den här resan. Ska bli kul att äntligen träffa människor i samma sitts som mej, och som förstår en och inte hånar en för att man försöker leva ett lchf liv.
  Någon som vet hur många det blir med på resan?
  2/6-2012 blir i alla fall början på mitt nya liv:).

  • Hej Jennie och Välkommen till mitt kök. Vad roligt det ska bli att träffa dig och alla andra. Vi har mycket erfarenhet att dela med oss av allihop, både kursledare och deltagare. Så det kommer nog att bli många härliga samtal om vår livsstil, där alla stöttar varann istället för att motarbeta. 25 deltagare blir det på resan, men vi kommer att delas upp i mindre grupper då och då. Så det blir plats för mycket egna frågor också, även om man tycker det är jobbigt att prata inför en stor grupp. Vi ses 🙂

 4. Hej!
  Vill bara påminna om att finansiering (räntefri sådan) kan erbjudas! Kanske jobbar man på ett trevligt företag som kan tänka sig att erbjuda detta eller en del av detta som ett steg i hållbar hälsa för sina anställda?
  Om någon är intresserad av att fråga mer om finansiering så är ni välkomna att höra av er!
  Med soliga hälsningar
  Lotta // Gran Canaria Experten

  • Vad bra att du påpekade det här, Lotta 🙂 Friskvård ingår ju i många företag idag, det här är ett ypperligt exempel på där arbetsgivaren kan hjälpa till.

 5. Härligt!

 6. Alltid finns en om. En bra början attträna hemma så mycket så möjligt och fortsätta med anpassad kost

  • Precis, det är det jag ägnat mig åt de senaste 5 åren. Med mycket bra resultat 🙂

 7. Vilken häftig upplevelse det skulle vara !
  Om jag inte hade familj, jobb, pengabrist så hade jag hängt på detta utan tvekan!! =)

  • Det blir det säkert 🙂 Tyvärr finns det ju andra saker som måste prioriteras, men en vacker dag framöver kanske allt stämmer, så du kan hänga på 🙂

 8. Det här hade varit superkul och bra på alla sätt och vis, men jag har skymtat prislappen och även om de två veckorna med största säkerhet är värda vartenda öre, så blir det för mycket pengar för mig. Hoppas och tror att ni som åker får det fantastiskt!

  • Ja, de ca 25000 det kostar är förvisso dyrt, men med tanke på vad som ingår i resans pris, med helpension, föreläsningar, träning, kostrådgivning och mycket mer, så kan det vara en bra investering i sin framtida hälsa. Hoppas att alla deltagare ska känna att de får valuta för sina pengar. Det är verkligen en spännande resa som jag ser mycket fram emot 🙂

 9. Ja, det här skulle jag vilja göra! Har visserligen ätit LCHF kost i tre år, men det har inte visat sig något på vikten. Alltså en utmaning att få till en förändring på den fronten!

  • Ja, det här kan vara en väldigt bra motivationsresa om det inte händer nåt med viktnedgången. Att få fokusera på vad som är den bästa maten, träningen och chansen att möta andra i samma situation kan vara värt att satsa på. Vore kul att träffas 🙂


Skriv gärna en kommentar så jag får höra vad du tycker om min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: