Mitt Laxpaket med Feta i broschyr från Fontana

Nu blir det reklambild

Som Du säkert märkt, så förekommer produktreklam och diverse provsmakningar väldigt sällan på min sida. Ibland gör jag ett undantag, om det är för något jag tycker riktigt mycket om.

Det är det den här gången. Fetaost är en klar favorit. Att jag sen dessutom får medverka i en broschyr som Fontana ger ut kring 15 september, gör ju saken ännu roligare.

15 oktober firas Fetaostens dag och då ska de 40000 broschyrerna finnas på Ica och Coop. Där kan Du läsa om mitt och 11 andra matbloggares nyskapade recept med Fetaost.

Broschyrerna börjar komma ut i butik om någon vecka, senast till Fetaostens dag ska de vara på plats i butikerna.

Mynewsdesk har mer information och länkar till min och övriga matbloggares sidor. Här kommer direktlänkar till deras fina bloggar.

Kinnas Blogg, Kryddburken, Njutmaten, Nadjas Kitchen, mat.såklart, Tre Tjejer i Köket, Ninas Mat, Recept-o-Maten, Anne’s Food, Pelles Kök och Fastfoodlovers.

Vi Matbloggare får ära och berömmelse, Fontana får reklam på bloggarna. Som extra bonus deltar vi i en tävling om en resa till norra Grekland med besök i Fontanafabriken.

Tävlingen sker genom Fontana’s sida, där alla kan rösta på sin favorit.

Här kan Du gå in och läsa alla recepten nu och rösta genom att klicka om Du gillar receptet.

Jag fick ju väldigt god draghjälp av Dig och alla andra snälla läsare, när jag var med i Tapastävlingen i våras.

Nu räckte inte min ledning i den tävlingen till en finalplats, efter juryns utslag, så jag hoppas på bättre tur den här gången.

Det vore väl fint att få läsa om en matresa till Grekland härinne? Fast det är klart, det har Du ju kunnat göra flera gånger redan… Men aldrig från de norra delarna av landet!

Wish me luck och håll utkik efter en broschyr som ser ut så här de närmsta veckorna. På bilderna här, ser Du hur mitt paket såg ut i originaltappning.

I broschyren är den anrättad av proffs. Rätterna lagas och stylas av matskribent Elisabeth Johansson. Matfotograf är Olle Törsleff.

The URI to TrackBack this entry is: https://birgittahoglundsmat.wordpress.com/2010/09/13/mitt-laxpaket-med-feta-i-broschyr-fran-fontana/trackback/

RSS feed for comments on this post.

22 kommentarerLämna en kommentar

 1. Din blogg är bra. Du skriver så bra och dina bilder är fina. Jag är missnöjd med många produkter från Fontana Food. Oliver som jag köpt från Fontana Food har varit gamla. En gång var det mögel i burken. Fetan är ännu sämre. Oljan suger. Personalen vid Fontana Food kundtjänst är otrevliga om de svarar.

  • Hej Louise och Välkommen hit. Vad roligt att du tycker om min blogg. Men tråkigt att Fontana inte håller måttet. Det jag köpt av dem har alltid varit bra, men man kan ju ha otur. Lite mycket otur i ditt fall. Maila dem istället så kanske du får ett trevligare bemötande 🙂

 2. Stilfullt!

 3. Vad kul att du är med i tävlingen. Din lax ser så otroligt god ut. Synd att jag inte har facebook då hade du garanterat fått min röst. Lycka till nu jag hoppas att du vinner!

  • Hej Slickepotten, vad snällt att jag fick din röst. Det är det som räknas för mig 😉
   Lite trist att man måste vara Facebook’are för att vara med i omröstningen..

 4. Har röstat på dig och fick ett par släktingar att göra det också, dock påverkade jag inte dem utan de såg receptet och tyckte det såg gott ut=röstade;-)

 5. Grattis Birgitta, så roligt. Jag röstar på dig! Jag har aldrig varit i Grekland, synd synd, så det vore fint att få följa dig på ytterligare en resa.

  • Tack, Janicke. Härligt att ha så fina supporters, som jag fått här på bloggen.
   Vore riktigt kul att vinna, men jag har ju tufft motstånd den här gången. Mitt recept är väldigt enkelt, men gott 😉

 6. Det ser jätteläckert ut Birgitta! Klart att vi skall rösta på dig. Du är fantastiskt duktig.
  Sorry att jag inte besökt dig på ett tag. Hade en hårddiskkrasch där bl.a. årets foton försvann. Hade slarvat med säkerhetskopieringen. En del gick att återskapa men långt ifrån allt. Hoppas du är klokare än jag är! Ha det så bra!

  • Tack för det, Ingmarie 🙂 Och för tipset att spara bilderna, har faktiskt inte gjort nån säkerhetskopiering 😦
   Men tack vare dig så får jag ta tag i det, lät väldigt tråkigt att du mist dina vackra blombilder.

 7. hejaheja!!!

  • Tack, tack 😉

 8. Jag ska gå ner och leta efter broschyren i min lokala ICA Maxi-butik. Lycka till med Greklandstävlingen. 🙂 Bilden på din rätt är ju grymt snygg.

  • Tack, tyckte också jag lyckades riktigt bra med laxpaketbilden. Det är skoj att lära sig matfotografering från grunden, alldeles av sig själv. Trial and error 😉

 9. Lycka till säger hela Sörmland via
  Elin U

  • Det är inte dumt att få hela Sörmland bakom sig. Tack, tack 🙂

 10. Lycka til i tävlingen 🙂 Det så fantastisk ut..nam..nam!

  • Hej och Välkommen till mitt kök. Tack, det vore inte dumt att få sig en resa till Grekland 😉

 11. Vilka fina saker du gör och snygga uppläggningar. Tack för länkningen o lycka till i tävlingen! =)

  • Tack för de fina orden, Kinna. Och för länken. Det är alltid intressant att titta in på din blogg också, med all gammaldags mat i ny tappning. Lycka till du med, ska bli kul att se våra recept i tryck 🙂


Skriv gärna en kommentar så jag får höra vad du tycker om min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: