Blåbärsfil med Nötter och Frön

Fjällfil med färska Blåbär, Hackade Nötter och Psylliumfrön

Lyxig Sommarfrukost

Enkelt och fantastiskt gott. Blåbär innehåller väldigt mycket nyttigheter, så passa på att njuta, nu när det växer utanför knuten. Frys in i burkar, så kan Du ta fram och bli glad av den här frukosten mitt i smällkalla vintern också. Jag tog av mina mixade rostade hasselnötter och rörde ner i filen, det blev en god brytning mot blåbärens syra. Psylliumfrön smakar inget, men är väldigt bra för magen.

Här hittade jag mycket intressant läsning om Blåbär

http://www.nyfikenvital.org/?q=node/152

Blåbärsfil med Nötter och Frön

1 ½ dl Milko’s Fjällfil

Blåbär

1 msk finhackade Nötter

1 tsk Psylliumfrön

1 tsk Sesamfrön

Blåbärsfil

The URI to TrackBack this entry is: https://birgittahoglundsmat.wordpress.com/2009/08/16/blabarsfil-med-notter-och-fron/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Skriv gärna en kommentar så jag får höra vad du tycker om min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: