Två månader i Bloggosfären

Jag på Kreta i April

Två månader går fort när man har roligt

Laga mat har alltid varit kul, men att det skulle vara så här roligt, det visste inte ens jag. När jag jobbade hade jag visserligen stort ansvar, men det fanns ju ändå lite ramar att hålla sig till. Och att jobba under konstant stress, är inte alltid så bra för kreativiteten.

Nöjda gäster var ett bra facit, på att maten jag lagade var god. Men det var inte ofta de positiva kommentarerna letade sig in i köket. Tyvärr var det ju servispersonalen, som oftast tog åt sig både dricksen och berömmet. Så de gånger det kom en gäst in i köket och tackade personligen, då var det guld värt.

Mina månader som bloggare, har gett mig väldigt mycket. Både av skaparglädje, men också av de kommentarer som letar sig in i mitt kök den här och andra vägar. Det är ju positiva kommentarer som är en del av glädjen kring matbordet.

Att se sin blogg ligga högt uppe på topplistorna, är också kul. Just idag passerar jag 20000-strecket i antal visningar. Trodde jag inte där i början på juni, att min blogg skulle bli så populär på kort tid. En god vän sa, tänk om du fått en krona för varje besök. Visst, det hade varit jättehäftigt. Men jag är så glad och nöjd över att på det här sättet kunna dela med mig av mina kunskaper. Tids nog ramlar det väl in nån krona, från nån hemlig beundrare eller nåt sånt.

Igår fick jag min länk inlagd hos Jimmy Moore på LivinLaVidaLowcarb. Han har en lista med olika Lowcarbbloggar som han uppdaterar då och då. Det känns himla kul, att även våra vänner inom Lowcarb i USA, börjat hitta till min blogg. Det är bra att det finns Google’s Translation Tool, numera. Den kan ju översätta recepten, någotsånär bra, till nästan vilket språk som helst. Bra, så behöver inte jag skriva på Engelska..

Jag firar mina 20000 besök med lite färska Blåbär

Jag firar mina 20000 besök med lite färska Blåbär

Ett stort Tack till allihop som läser min blogg och tack för alla positiva kommentarer. Det är det som gör det så kul att dela med mig av Min dagliga mat. Åker till stugan igen om några dagar. Den här gången för att fira min kära Mamma, på hennes 80-årsdag. Där är jag ju ström och datorlös, men lägger in recept innan jag far.  Jag tycker själv det är så kul  när de bloggar jag tittar in på, uppdateras varje dag.

Här blir det bad till veckan

Här blir det bad och fiske till veckan

Published in: on 08 augusti 2009 at 16:00  Comments (8)  
Tags: , , , , , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://birgittahoglundsmat.wordpress.com/2009/08/08/tva-manader-i-bloggosfaren/trackback/

RSS feed for comments on this post.

8 kommentarerLämna en kommentar

 1. Som de tidigare inläggen säger jag, vad härligt att hitta en blogg om LCHF när man är ny inom det. Med härliga recept och bilder så man får inspiration. Och vilka vackra blombilder här och där också. Nu ska jag försöka komma igång med det här och även se om jag kan få min man att gå med på det (hoppas verkligen det för det är han som lagar maten oftast, jag är inte så bra på det, ännu :-)).
  Hälsn Cathy i Stockholm

  • Hej Cathy och Välkommen in i mitt kök. Vad roligt att du tycker om mina recept. Det är väldigt enkelt att äta så här, bara man kommer in i tänkandet att äta så naturligt som möjligt. Det borde din man gilla att laga, om han tycker om att laga mat 🙂 Försöker använda så enkla råvaror som möjligt, just för att alla ska kunna laga min mat utan problem.

 2. Grattis till besöksboomen allra bästaste du!

  /Din stammis från fjällen

  • Tackar så mycket, allra bästaste Fjällmor 😉 Småstadsbon

 3. Hej Birgitta!
  Vilken bra blogg du har. Jag är helt ny i LCHF världen och behöver veta allt jag kan. Jag har kört i 2 veckor nu och det har gått så bra.
  Men jag har så många frågor fortfarande…
  Efterrätten men blåbär du har på bilden ser så gott ut. Hur gjorde du den?
  Du kan komma till min blogg när du har tid!
  Kram.

  • Hej och Välkommen Coyntha. Tack för att Du gillar min blogg. Det är kul att hjälpa alla som äter LCHF med lite matnyttigt. Blåbären på bilden åt jag bara med vanlig Ekologisk Crème Fraiche. Så gott blir det 🙂

 4. Hej Birgitta!

  Tack så mkt för en jättebra blogg. Blev så glad när jag hittade den förra veckan. Har redan provat några recept, och det blev tummen upp hos övriga familjen!
  Verkligen gott, dessutom enkelt! Tack för att du delar med dig.

  Hälsningar Camilla i Malmö
  /lchf-are sedan 2007/

  • Hej Camilla. Välkommen hit och Tack. Kul att du och din familj gillar min mat. Du är ju en riktig expert på LCHF som hållit på så länge 🙂


Skriv gärna en kommentar så jag får höra vad du tycker om min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: