Fläskkarré med Prästost

Gott och snabbt i stekpannan.

Stekt på vedspis, då blir det extra gott

Stekt på vedspis, då blir det extra gott

Jag köper fläskkarré i bit och skär skivor som jag sen lösfryser. Svenskt griskött går att hitta billigt ibland. Gott att ta fram när Du blir sugen på nåt snabbt. Fläskkarré är väldigt saftigt och gott med mycket insprängt fett. Ju fetare, desto saftigare. Kotletter är ofta torra och tråkiga, det avlas fram alldeles för magra grisar.

Stek en tjock skiva karré några minuter i brynt smör. Stek med en halv tomat. Krydda med salt, peppar och paprikapulver.

Vänd och lägg på några skivor prästost som får smälta ner lite.

Servera med Erik’s Chilibearnaise och grönt.

Njutbar middag i stugan

Njutbar middag i stugan

The URI to TrackBack this entry is: https://birgittahoglundsmat.wordpress.com/2009/07/04/flaskkarre-med-prastost/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Skriv gärna en kommentar så jag får höra vad du tycker om min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: