Jordgubbar med Grädde

Det här är väl det godaste vi kan bjuda på, en varm sommarkväll.

Så gott som det kan bli

Så gott som det kan bli

Svenska Jordgubbar har ju nåt visst, men tänk när våra Jämtländska kommer.. De är verkligen ännu godare. Ja, jag överdriver faktiskt inte, för de ljusa nätterna här uppe gör att det blir mer smak i gubbarna..

Servera dem rumstempererade med kall Grädde. Jag tog några blad Citronverbena till. Det är en ört, liknande Citronmeliss, med mer intensiv citronsmak.

Published in: on 28 juni 2009 at 16:00  Kommentera  
Tags: , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://birgittahoglundsmat.wordpress.com/2009/06/28/jordgubbar-med-gradde/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Skriv gärna en kommentar så jag får höra vad du tycker om min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: