Ett litet glas med naturlig njutning

Ett litet glas med bär räcker som dessert

Godare än Glass

Som ni kanske redan förstått så tycker jag om desserter

De är för mig  en fin avslutning på en god middag. Upplever också att jag får mycket mindre sug efter nåt sött mellan målen om jag njuter av en liten efterrätt i samband med en måltid.  Då håller sig blodsockret kvar på en jämnare nivå. Ett stort plus är ju också alla antioxidanter man får i sig på naturlig väg. Bättre än i pillerform tycker jag.

Nästan som glass:

Lägg lite frysta Svarta Vinbär i ett vackert likörglas. Låt halvtina en liten stund. Toppa med vispad grädde och lite Äkta Vanilj.

Jag köper mitt vaniljsocker  från Chokladverksta´n i Ragunda.

Mycket hög kvalitet på vaniljstången gör att man behöver ytterst lite för att få en intensiv smak av vanilj.

Published in: on 18 juni 2009 at 12:16  Kommentera  
Tags: , , , , , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://birgittahoglundsmat.wordpress.com/2009/06/18/godare-an-glass/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Skriv gärna en kommentar så jag får höra vad du tycker om min blogg!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: