Tack för mig efter 3 år och 900 inlägg på bloggen

Allting har en ände…

Nu, mina Vänner, är det dags för mig att avsluta äventyret med matbloggen Birgitta Höglund’s Mat.

Just idag är det exakt 3 år sedan jag skrev för första gången härinne.

Idag kom jag också upp till den smått otroliga summan av exakt 900 inlägg.

Att skriva i det för mig tidigare okända mediet, lärde jag mig under en 3-timmars bloggkurs på teknikmässan Eclectic Tech Carnival på Umeå Universitet.

Det närmaste jag någonsin i livet kommit universitetsstudier, kan jag tillägga.

Lyckades på dessa korta timmar lära mig att behärska bloggandet via WordPress, ja någorlunda i alla fall.

Skrev mitt första recept samma kväll, ett mycket enkelt sådant på Äggröra.

Det fick inleda den långa kavalkad av recept på Naturligt God Mat Att Njuta Av, som blev ett signum för min blogg.

Mat lagad på så naturnära råvaror som möjligt, med minsta möjliga mängd kolhydrater.

Jag ville på det här sättet dela med mig av alla de kunskaper som jag samlat på mig under mina 18 år i olika restaurangkök.

Kunskapen att det kan vara väldigt snabbt, enkelt och roligt att laga bra mat.

Med tanke på alla de besökare jag haft under de här åren, verkar det som jag lyckats med mina intentioner.

Bloggandet har gett mig ett fantastiskt fint kontaktnät av matintresserade runtom i landet och även på många andra platser på vårt klot.

Matskrivandet har det senaste året lett mig in på många intressanta uppdrag, som tar mer och mer av min datortid.

Uppdrag som är så roliga och spännande, så det har blivit allt mindre med tid att ägna mig åt bloggen.

Därför känns det nu efter precis 3 år helt rätt att avsluta just den här delen av mitt skrivande.

Kostrådgivarna

Varannan söndag kan Du ta del av mina recept inne på Kostrådgivarna.se. Där bidrar jag och Klara Dessermed goda och nyttiga LCHF-recept.

Den sidan har på kort tid blivit en viktig mötesplats för väldigt många som vill lära sig mer om bra mat och hälsa. Jag fortsätter dessutom att skriva matkrönikor varje månad i 100% Östersund

Jag arbetar också vidare med utvecklingen av Restaurang PriMaten i Uppsala, där kan Du ta del av mina recept mer i verkliga livet.

På veckorna serveras ett stort urval av frukost- och lunchrätter helt baserade på naturliga råvaror, tillagade enligt LCHF och Paleo.

I september 2013 öppnades även PriMaten Deli i Svava-gallerian i centrala Uppsala.

Recept härifrån min blogg har nu också börjat leta sig ut i butikerna.

Spröda frökex från det lilla familjebageriet Huså Bröd i västra Jämtland finns att köpa i delikatessbutiker över hela landet.

Hittar Du dem inte i närheten av där Du bor så finns de också att beställa här från LCHF-Butiken.

Huså Bröd

Jag samarbetar också med Glada Lådan, en butik som säljer Jämtländska råvaror på nätet.

Glada lådan

Du får gärna lägga till Birgitta Höglund som vän på Facebook, så blir det lite mer vardaglig kontakt.

Där delar jag med mig av nyheter kring mitt matskrivande, intressanta länkar, kostfunderingar och tips på ett och annat gott.

Mina recept kan numera också läsas i bokform, i kokboken LCHF för seniorer.

Dr Annika Dahlqvist bidrog med ett förord om sin syn på kosten och dess fördelar för hälsan.

Boken finns också på Finska under namnet Karppaa terveellisesti och kan beställas här på Bookplus.fi

Min andra kokbok Grillmat LCHF har nu kommit ut, klicka på bilden så kommer Du till den på Adlibris.

Det har varit riktigt roligt att skriva en bok med alla mina favoritrecept som passar en grillmiddag.

Min vän Anna Hallén har skrivit ett mycket intressant förord till boken.

Kokboken på bilden under är min tredje, Långkok för LCHF och Paleo. Den kommer ut i bokhandeln i september 2013.

Förordet är skrivet av Ann Fernholm, som skrivit boken Ett sötare blod. Här en länk till hennes blogg med samma namn.

Omslag Långkok

Vill Du ha tips på lite godsaker som passar fint nu på sommaren, så klicka Dig vidare till Bloggreceptboken.

Kokboken har nu haft premiär på nätet och kan laddas ned helt gratis.

Där skriver jag och 19 andra av landets bästa matbloggar om våra favoriträtter på temat ”Något köpt, Något lagat”.

Bloggen kommer att ligga kvar, så använd den gärna som receptarkiv när Du behöver inspiration.

Jag stänger från den 24/4 2013 av kommentarsfunktionen, då bloggen senaste tiden översvämmats av spam.

Är det något du undrar över eller vill kommentera så hittar Du mig här på Facebook eller skicka ett mail, adressen finns under Kontakt.

För att hitta ett speciellt recept är det bara att skriva in den ingrediens eller rätt Du vill hitta i sök-rutan längst upp till höger, klicka på Sök och så kommer receptet fram.

Eller botanisera bland de olika kategorilänkarna i högermarginalen, där är alla recept uppdelade i sina respektive kategorier.

Till sist vill jag framföra ett stort Tack för allt stöd och glada tillrop jag fått från Dig, Kära Läsare.

Ät, Njut och Må Gott!

Birgitta Höglund

About these ads

The URI to TrackBack this entry is: http://birgittahoglundsmat.wordpress.com/2012/06/11/tack-for-mig-efter-3-ar-och-900-inlagg-pa-bloggen/trackback/

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

97 kommentarerLämna en kommentar

  1. Tack för tiden med din blogg… Vad mycket spännande du har framför dig:)
    Ha en riktigt fin dag
    Kramar från Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

    Gilla

  2. Får tacka för alla år av bra recept och intressanta upplevelser.

    Gilla

  3. Tack för alla fina recept du har delat med dig av genom åren, de har varit en stor inspirationskälla när idéerna tryter!

    Gilla

  4. Tråkigt att du lagt ner, nu när jag hittat hit, men dina recept finns ändå kvar, så jag ska titta igenom dom och se vad jag hittar för skoj :-)

    Lycka till i framtiden

    Gilla

  5. Den efterlängtade boken om vår kost och olika sjukdomar i spåren av denna är nu klar !

    http://gluten-celiaki.blogspot.se/2012/07/boken-om-kopplingen-mellan-kost-och.html

    Gilla

    • Hej Micke. Bra att du skrivit en bok om det här intressanta ämnet. Vi är många som mår betydligt bättre utan gluten :)

      Gilla

  6. TACK från djupet av mitt hjärta för dessa 3 år du investerat i din blogg och även i oss dina läsare. Det har varit så roligt att gå in och läsa dina inlägg.Det har blivit nästan varje dag förutom de sista månaderna då arbetet tagit alltför mycket tid.Men nu när min ledighet har börjat så klickade jag in mig på din härliga matblogg.Och ser SISTA blogginlägget! Jag gläds med dig.Många nya möjligheter har öppnats för dig! God bless you! And take care! Jag kommer att följa dig på Kostrådgivarna och är jätteglad för att din blogg finns kvar!
    Jag är tacksam för att jag fick möta dig genom din blogg. Du är en människa som det är en glädje att få vara i närheten av.Även om det blir genom bloggar. Tack igen! STOR KRAM från Gull-Britt.

    Gilla

    • Tack Gull-Britt för din otroligt varma och fina ord :) Det är genom läsare som Du, som jag fått kraft att skriva den här bloggen. Vi ses på Kostrådgivarna. Varm Sommar-Kram :)

      Gilla

  7. Stort TACK för allt du gjort för att få LCHF så gott och Tack för att du inte försvinner :))))))
    KarinÖ

    Gilla

    • Tack för ditt fina beröm KarinÖ. Inte vill jag radera en sån här receptbank heller, den finns kvar så länge WordPress existerar ;) Så det är bara att fortsätta att göra uttag, närhelst du vill.

      Gilla

  8. Lycka till Birgitta men det känns lite tråkigt ändå! Jag kommer att hitta många recept på din blogg att inspireras av.
    Kanske det blir mat på Primaten om man har vägarna förbi.
    Ha en trevlig sommar/ Karin

    Gilla

    • Tack, Karin. Visst blev det lite tomt för mig med, men fortsätter att sprida mina mattankar på Facebook mest varje dag, så du får gärna lägga till mig där :) Ha en riktigt skön sommar, du med.

      Gilla

  9. Tack Birgitta! Det har varit inspirerande att titta in på den här bloggen, och många roliga recept.
    Hälsningar Cajsa

    Gilla

  10. Taaack :!: – Birgitta – för allt Du har bidragit med på den här bloggen – avseende hälsokosten LCHF mm.

    Var sak har sin tid – och NU önskar Dig ALL LYCKA TILL :!: – med det Du har framför Dig.

    Gilla

    • Tack, Josef. Ja, det har verkligen känts meningsfullt att kunna bidra med min syn på hälsosam mat under de här tre åren. Fortsätter med det på annat håll, för vi kan verkligen förändra många människors mående :)

      Gilla

  11. Ja vad säger man Birgitta – Go for It! :D
    Önskar dig varmt lycka till med alla nya utmaningar och skriverier!

    Själv borde jag också avsluta min lilla vrå – man bör göra ett avslut när nya saker tar vid ..

    Stor kram och lycka till framöver!!

    Gilla

    • Varmt Tack, Ellinor. Det kändes bra att göra ett avslut, för då vet jag att nu är det bara att gå vidare med annat.

      Du är också en av de här härliga bloggvännerna som varit så roligt och givande att få kontakt med via skrivandet. Kanske våra vägar korsas nån dag i verkliga livet, hör av dig om ni far uppöver Jämtland :)
      Hoppas din blogg också kommer att ligga kvar, om du slutar. Du har så många härliga recept på riktigt god, Gammaldags Mat. Kram

      Här är länken till Ellinor’s blogg, för alla Er som gillar rejäl, Svensk Husmanskost. http://gammaldagsmat.blogspot.se/

      Gilla

  12. Hej Birgitta! Tänk, märkligt, att det var just vid detta inlägg jag kom och läste. Har inte varit här på mycket länge. Jag har ju inte bloggat själv på så länge och då inte heller läst andras på så länge. Inte ens din fantastiska.
    Tack för den tid som varit. Förstår att du drar vidare. Du har blivit så mycket större än ”bara” en matblogg. Jag önskar dig ALL LYCKA och vet att du nu får dina drömmar i uppfyllelse.
    Stor KRAM min kära blopggvän och – återigen – tack! Tack för det du gav och tack för det du kommer att ge!
    Ses på fb ;)

    Gilla

    • Hej Lena. Har förstått att du tagit långsemester, det behövs ibland ;) Har inte heller surfat runt mer än sporadiskt sista halvåret. Bloggvärlden har ju exploderat av fina matbloggar, så det blir liksom lite övermättnad, precis som med alla matprogram på TV. Är så glad att jag fått möjlighet att figurera i andra sammanhang med min mat, så nu får all kraft läggas på det framöver. Vi ses och hörs, min kära vän och stort Tack för alla fina kommentarer genom åren! Kram :)

      Gilla

  13. Lycka till! Jag kommer att sakna dina inlägg men önskar dig all lycka med det du väljer att göra.

    Gilla

  14. Den här bloggen tillhör ett av mina vardagliga ”måsten” så tack för att du låter den ligga kvar. Jag har hittat så mycket gott här inne – och så många fina bilder!
    Jag blir gärna din vän på FB så att jag kan fortsätta följa dig och dina äventyr :). Lycka till med allt!

    Gilla

    • Tack, Evacecilia! Roligt att höra att du trivts härinne, fortsätt gärna botanisera runt bland alla recept. Blir trevligt att ha dig som vän på FB också :)

      Gilla

      • Bara så du vet vem jag är, på FB heter jag Cilla :)

        Gilla

  15. Jag kommer att sakna den här bloggen! Men självklart läser jag kostrådgivarna då och då så jag kan följa dig ändå :) Tack för all inspiration

    Gilla

    • Tack själv, Cissi. Fint att höra att du följer med dit, där finns mängder med matnyttigt :)

      Gilla

  16. Tusen, tusen TACK för de här åren Birgitta…

    – Det har varit ett sant nöje att följa din underbara, rena blogg, med alla härliga recept och vackra bilder.

    Jag önskar DIG ett fortsatt underbart liv, snacka om ”kvinnokraft”.
    Du har gjort det Birgitta, förverkligat både dig själv och dina drömmar. Kram / Kia

    Gilla

    • Stort Tack, Kia, det var verkligen värmande ord :) Det är härligt när man kan nå sina drömmars mål, det har jag fått erfara sista året. Kram tillbaks :)

      Gilla

  17. Jag som precis hittat hit. Men tack för att du låter bloggen ligga kvar. Ska hålla utkik efter din nya bok och så får jag titta in på kostrådgivarna och facebook. Varmt Lycka Till!

    Gilla

    • Du får börja från början och läsa ett inlägg om dagen, då har du läsning några år framöver ;) Stort Tack, roligt att höra att du uppskattar bloggen :)

      Gilla

  18. Vill tacka för en fantastisk blogg med många fina recept och bilder.
    De har varit en stor inspirationskälla för mig.
    Lycka till med dina nya planer.
    Susanne

    Gilla

    • Tack själv, Susanne. Härligt att höra att jag kunnat inspirera så många till att laga bra mat, med min lilla blogg :)

      Gilla

  19. Hej Birgitta, du ger mig en ordentlig chock! Förstår inte hur jag ska klara mig utan dina fina vackra inlägg som har kommit i en aldrig sinande strid ström men ingenting är ju för evigt förstås…

    Samtidigt förstår jag förstås att du som har så många spännande järn i elden inte kan jobba dygnet runt!

    Jag är glad att du låter bloggen vara kvar som ett fantastiskt uppslagsverk när man behöver matinspration (typ varje dag ;-) ).

    Skulle du inte kunna överväga att ibland föra över inlägg/recept som du t ex gör på Kostrådgivarna? Jag kommer givetvis att följa dig där men det är så bra att ha allt samlat på ett enda ställe utan att behöva surfa runt och leta.

    Kram på dig och lycka till i dina nya projekt!

    Gilla

    • Hej Ann. Hoppas du hämtar dig snart ;) Det har varit så kul att dela med mig av allt det här, men har på senare tid fått för lite tid till det, så då måste något kapas bort. Får ju inte bli internetberoende…

      Bloggen får ligga kvar som den är nu, men du kan lätt följa det jag skriver på Kostrådgivarna genom att klicka dig in på min egen sida där. http://www.kostradgivarna.se/category/forfattare/birgitta/
      Tack för dina vänliga rader, nu och tidigare. Kram tillbaks :)

      Gilla

  20. Tack så mycket för den här tiden och alla fantastiska recept. För att inte tala om alla vackra bilder och allt klokt du skriver om maten. Önskar dig lycka till med dina nya planer. Jag kommer sakna ditt bloggande men är glad för din skull. Kram.

    Gilla

  21. Jag är så glad för din skull, Birgitta. Men hjälp vad du kommer fattas i min vardag..

    Mitt varmaste lycka till ❤

    Gilla

    • Tack, Fjällmor. Du har varit en av mina trognaste och käraste bloggvänner genom åren, hoppas vi kan ses en dag :) Kram till dig

      Gilla

  22. Tack Birgitta…det var tur att jag ”hann” med… några månader. Din fantstiska matblogg, gjorde att jag fick det ”fotfäste” i LCHF som jag behövde, mitt intresse för mat blev verkligen inte mindre och som du vet gillar jag skarpt din ”kokkonststil” , ser fram emot din bok, ska gilla dig även fortsättningsvis…på facebook, dina recept är en guldgruva. !Lycka till !

    Gilla

    • Känns fint att vara så Gillad :) LCHF behöver inte vara varken tråkigt eller krångligt. Bra mat lagar sig nästan själv, som min kära Särbo L uttrycker det. Han har aldrig lagat mat i hela sitt liv, men nu senaste året har han lärt sig. Skrivit recepten så att han skulle se hur enkelt det kan vara och det gick verkligen hem :)

      Gilla

  23. Stort tack och lycka till med dina nya spännande uppdrag :-)

    Gilla

    • Tack till dig för alla vänliga kommentarer, Veronica. Ja, det ska bli kul att se vad som händer i framtiden :)

      Gilla

  24. Time to move on…!! Tråkigt, men helt förståeligt!!
    Stort lycka till i framtiden och tack för all matinspiration!!
    Kram!!

    Gilla

    • Tack, Anneli, inte minst för alla kommentarer du bidragit med :) Man ska ju sluta när man är på topp sägs det, så det är nog hög tid att dra vidare. Vi ses på andra ställen. Kram tillbaks :)

      Gilla

  25. Tråkigt!
    Men Lycka till med allt annat! (För mig kommer du alltid vara fröknäcke-Birgitta, hihi, men det är kanske inte så illa! De är ruskigt goda!) :-)

    Gilla

    • Tack :) Blir nog lite tomt, men jag lär nog fylla det med annat, verkar det som ;) Kul att du gillar knäcket, det valsar verkligen runt i bloggvärlden, mitt mest spridda recept, tror jag.

      Gilla

  26. Trist men klokt av dej. Man kan inte hinna med allt. Spännande med en ny kokbok :) :) och allt annat du pysslar med. Tänk vad mycket som hänt under dessa tre år !!! Och undrar just vad kommande tre år kommer att innehålla…… Kram på dej min vän <3

    Gilla

    • Ja du, min kära vän, tänk vad mycket som hänt de här åren :) Tänk då i början när du sa att jag borde ha reklam och kanske tjäna en krona på varje visning. Just nu uppe i drygt 1340000 visningar, så det rådet hade väl kanske varit klokt att följa… Men, men, jag tycker det gått bra ändå, utan reklam ;) Ser fram emot de kommande åren, spännande tider… Nu får jag lite mer tid för skogspromenader och fikastunder, inte dumt det heller. Vi ses snart. Kram

      Gilla

  27. Lycka till och tack! Har skickat vänförfrågan på Facebook, för jag vill absolut inte förlora dig och dina recept.

    Gilla

  28. Jag stämmer in i kören och tackar för alla recept du så generöst delat med dig. Jag har bara följt dig i snart två år, men hittar ofta tillbaka till gamla recept. Jag gav min mamma LCHF för seniorer och hon tackade och lovade att laga/läsa. (Hon har btw tyckt att jag varit väldigt konstig ”i maten” de senaste åren.

    Kram till dig och lycka till!
    Susanne

    Gilla

    • Tack, Susanne, roligt att du tyckt om min ”konstiga” mat ;) Hoppas Mamman gör det också, det är så härligt att se just när våra äldre går över till riktig mat och får må så mycket bättre :) Kram tillbaks

      Gilla

  29. Tack snälla Birgitta för alla recept du har delat med dig av – jag har fortfarande flera stycken kvar att provlaga. Lycka till i framitiden!

    Gilla

  30. Tack kära moster för goda recept och underbara bilder! Önskar all lycka med dina (många) projekt framöver! Kramar från oss 3!

    Gilla

    • Tack, kära Systerdotter :) Nu ska jag nog ha lite mer tid för La Famiglia också, vi ses snart ;) Trippel-Kram

      Gilla

  31. Tack snälla Birgitta för alla goda recept, alla trevliga inlägg med bilder och tack för att det får ligga kvar. Detta har varit och är en oerhört fin blogg och så oerhört oegoistisk. Det känns som om allt som du skrivit och publicerat har varit till för oss andra.
    Självklart är jag din vän på facebook och läser på Kostrådgivarna. Kommar nog också att kolla i dina andra publikationer från Alanya och Östersund.
    Ser fram mot en ny bok från dig. Den första är helt underbar (och förstås utlånad).
    Stort lycka till i fortsättningen och bränn inte ut dig.

    Gilla

    • Tack Karin, för dina härliga ord :) Har just tänkt den tanken, att jag velat förmedla känslan jag har för god och nyttig mat, just så att alla ni läsare ska förstå hur jag menar. Jag brinner för god mat, men aktar mig noga för att bli vidbränd, för det vet vi ju alla att det både luktar, smakar och känns illa ;) Fint att veta att du följer mig på mina nya äventyr.

      Gilla

  32. Så roligt för dig – så synd om oss läsare!
    Fantastiskt med så många recept, alltid jättebra, enkla o lättlagade.

    Gilla

    • Tack, Annette. Roligt att höra att du tycker om recepten och att de är lätta att laga :) Följ gärna med över till http://www.kostradgivarna.se/, så får du dels ta del av en del av mina recept plus många goda tips och råd från alla duktiga Kostrådgivare :)

      Gilla

  33. Tack för alla underbara recept! Ser fram emot dina kommande kokböcker (är övertygad om att det blir fler än en). Det är så otroligt roligt att laga mat numera, då man FÅR göra maten god av fina råvaror och använda naturligt fett i maten. Och så bra vi mår! I dagarna två har jag stekt strömming som maken fiskat, stekt i smör. Vi hejar på dig i svenskfinland. Lycka till med allt vad du gör i framtiden!

    Gilla

    • Tack, Berit. Känns fint att jag har en supporterskara i Mammas hemland :) Hoppas du har rätt, jag har så många recept som jag skulle vilja dela med mig av i bokform, så det räcker nog till en hel hylla ;)
      Hörde när jag var på Optimal förlag förra veckan att LCHF för seniorer är på gång att ges ut även på Finska. Ni är ju många där också som numera kan njuta av allt det goda. Precis så som maten smakade förr, innan alla konstiga lightprodukter och margariner kom. Smörstekt strömming, det låter gott det!

      Gilla

  34. Vill också instämma i en tudelad känsla. Vemod för att du slutar men med ett stort lycka till i det du vill ta dig för i framtiden!! Fridens!!

    Gilla

    • Tack, Carina. Visst var det med lite saknad jag skrev det här inlägget, men samtidigt med en stor glädje över allt det bloggen gett, tänk vilken värld som öppnats :)

      Gilla

  35. Tusen tack för denna fantastiska skatt att ösa ur (skönt att den får vara kvar) och stort lycka till med alla dina nya och kommande uppdrag!

    Gilla

    • Tack, Annika. Självklart ska bloggen få finnas kvar, så att många fler kan upptäcka hur lätt det kan vara att laga god och nyttig mat. Att få dela med mig av allt det här har ju gett mig så mycket tillbaks :)

      Gilla

  36. Utbrast ett stort ”VA?” när jag läste rubriken. Din blogg var den första, förutom kostdoktorn, som jag klickade in på om LCHF. Jag vill tacka dig för en fantastiskt bra läsning, dina recept som bara väntar på att tillagas och alla svar du har gett.
    Ska fortsätta följa dig så gott som det går.
    Tack för en helt underbar blogg Birgitta!

    Gilla

    • Tack för de vänliga orden, Wilma. Du må tro att jag har våndats lite över det här beslutet att sluta blogga. Du och alla andra fantastiska läsare har ju gjort den till ett riktigt nöje :)

      Gilla

  37. Började med LCHF för tre år sedan, och för mig som var dålig på att laga mat tidigare, blev det usel mathållning. Men..så kom din blogg!! Du har lärt mig att laga mat! Jag äter gott, nyttigt och lättlagat! Den här bloggen är helt suverän! Tack för alla goda och enkla recept! Har förstås din bok, och ser fram emot nästa. Stort lycka till i framtiden!
    Önskar dig en skön sommar/ Lisbeth

    Gilla

    • Hej Lisbeth. Oj, vad glad jag blir att läsa dina rader. Så kul att jag lyckats lära dig tycka om att laga bra mat. Hoppas verkligen du fortsätter på den vägen och ha en fin sommar, du med :)

      Gilla

  38. Jag skriver som ovan, oj vad trokigt, men det var väldigt roligt att följa dig på bloggen.
    Tack och lycka till.

    Gilla

  39. Usch, jag måste erkänna att jag nästan blev lite blödig när jag läste dina rader. Har gjort till tradition att kolla in din blogg varje dag, även om inlägget blivit allt glesare med tiden.
    Men jag förstår dig! Det är inte kul när bloggen blir något man måste klämma in och stressa fram.
    Superstort lycka till i fortsättningen! Jag tog mig friheten att göra en vänförfrågan på Facebook för att mildra abstinensen lite. ;-)
    Ha det så gott och trevlig sommar!
    Matgiken/Angelica

    Gilla

    • Känns fint att höra, Angelica. Har haft så fullt upp senaste månaderna så bloggen har inte alls hunnits med, även om jag har mängder med recept och bilder liggande på vänt.. Men de dyker nog upp i andra sammanhang framöver.

      Ska ta en titt på Facebook när jag svarat klart härinne, blir roligt att få dig som vän där istället :)

      Gilla

  40. Tack för alla goda recept och lycka till i framtiden. Bra att bloggen ligger kvar.

    Gilla

    • Tack, Solveig. Hoppas kunna inspirera många med mina recept även fast jag inte fortsätter skriva här :)

      Gilla

  41. Ja Birgitta, så tråkigt att du lägger ner din blogg. Men jag förstår dig,. du kan ju inte hinna med allt! Det kan bli för stressigt med alla måsten och det är ju inte så nyttigt för din hälsa. Det skall bli spännande att läsa mer om dina nya bok.l
    Ha det så bra!

    Gilla

    • Tack Ing-Marie, det har varit fint att ha dig med härinne under den här tiden. Precis som du skriver, så är stress och jag inte nåt vidare kompatibla, därav det här beslutet. Matbloggvärlden har verkligen exploderat under de här åren, så nu får andra ta vid.

      För alla som vill hitta en lugn och njutbar plats i bloggosfären, så rekommenderar jag varmt ett besök på http://ingmariesgarden.blogspot.com/

      Gilla

  42. Det låter så härligt att du har många spännande saker både i din hand och framför dig. Man ska inte vara rädd för att lämna och avsluta, för då ger vi ju inte plats för sånt som vill komma till oss :)
    Lycka till med allt det nya. Primaten ska jag kolla upp vid tillfälle. Och självklart lägger jag till dig på Facebook.
    hälsn Ann-Katrin

    Gilla

    • Tack, Ann-Katrin. Känner precis så, att för att få in allt det nya, måste något gammalt lämnas. Bloggen och alla mina härliga läsare har varit en fantastisk motivation och språngbräda, inför att våga hoppet ut i allt det andra ;)

      Gilla

  43. Ser fram emot din kokbok, du gör så goda recept:) Lycka till!

    Gilla

  44. Tråkigt, du kommer att vara saknad. Tur att du är kvar på Kostrådgivarna.

    Gilla

    • Hej Cornelia och Välkommen till mitt kök. Jag hoppas kunna glädja dig en hel del genom mina gamla recept härinne och de nya jag kommer på framöver på andra ställen :)

      Gilla

  45. Oj då, tråkigt för oss läsare men du verkar ju ha massor med järn i elden så du får nog fullt upp! Lycka till och tack för alla goa recept! kram

    Gilla

    • Tack, Martina :) Ja, det är nog ingen risk att spisen kallnar, särskilt min första helt egna kokbok ska bli väldigt skoj att få producera under sommaren :)

      Gilla

  46. Kära vännen, får nästan en tår i ögat. Hade du inte börjat blogga hade jag väl inte fått träffa dig.
    Så fantastiskt mycket gott som din blogg har inneburit, både för dig och för så många andra!
    Underbart att den får ligga kvar, med alla sina goda recept, fina tankar och vackra bilder.
    Så det är nog endast du som försvinner från bloggen, vi andra stannar kvar!
    Allt gott önskar jag dig även i fortsättningen.
    ♥ ♥

    Gilla

    • Tack, nu blir jag lite tårögd jag med. Du är en av de fantastiska bekantskaper jag gjort tack vare bloggen, så roligt att vi ”fann” varann :)Låter fint att du vill vara kvar härinne, det finns ju en del att titta på när matlagningslusten tryter.

      Gilla

  47. Oj, både tråkigt och roligt. Tack för alla goda recept, inte minst åt LCHF-hållet. Lycka till behöver man nästan inte säga, eftersom du redan är i topp, men jag säger det i alla fall – Lycka till!

    Jag ser fram emot att någon instiftar priset ”Årets LCHF-kock”.

    Gilla

    • Tack, Britt, dina ord värmer ordentligt :) Samma känslor här, lite vemodigt men samtidigt spännande och kul att ge mig in i något nytt.

      Gilla

      • Man får se det positiva i tillvaron – äntligen hinner jag att titta igenom ”hela” din blogg. Det är ju massor av recept jag ännu inte tillagat. ;-)
        (Kanske kan vi alla fortsätta att kommentera och tipsa till varandra?)

        Gilla

        • Du ser, inget ont som inte har nåt gott med sig ;) Kommentarsfunktionen kommer att ligga kvar, så tips och kommentarer mottages tacksamt.

          Gilla


Kommentarer och delningar mottages tacksamt! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 1 596 andra följare